Koeierij.nl doet mee aan de NRM 30 juni en 1 juli in Zwolle

22 juni 2017
De mooiste koe krijgt een rozet De mooiste koe van Nederland wordt gehuldigd

Tijdens de Nationale Rundvee Manifestatie in Zwolle was Koeierij.nl ook present: vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli 2017.  In een uitgebreide stand presenteerde koeierij.nl haar producten en werkwijze aan bezoekers en deelnemers aan de beurs.  Koeierij.nl presenteerde de laatste mode op gebied van kunstkoeien beschilderen en gaf uitleg aan bezoekers over hoe een eigen ontwerp op grote en kleine kunstkoeien kunnen worden geplaatst. Veel buitenlanders kochten de minikoetjes als aandenken. Enkele bestelden direct een grote naturel kunstkoe, statafel of artistiek beschilderde koe en minimodel. Koeierij.nl heeft tijdens komende maanden nog veel opvolging te doen bij deze klanten.

NRM en kunstkoeien
Veel kunstdieren in de stand