Kinderspeelhoek op NRM was een succes!

10 juli 2017

Kunstenaars worden ingeschakeld bij de druppel koe

Tijdens de NRM 2017 organiseerde de NRM organisatie samen met koeierij.nl een kinderspeelhoek. Kinderen werden begeleid bij het schilderen en kleuren van witte kalfjes, koetjes en kleurplaten. Dit resulteerde in bijzondere werkstukken; meestal ietwat abstrakte kunst. Koeierij.nl had de speelhoek aangekleed met artistiek beschilderde kalfjes, koetjes en een ezel. Deze werden na afloop van de beurs ook te koop aangeboden aan bezoekers en deelnemende bedrijven. De kalfjes die door de kinderen zijn beschilderd en niet werden gekocht zijn weer schoongespoten. Deze witte kalfjes worden door koeierij.nl te koop aangeboden aan meer professionele schilders en kunstenaars.

Kalfjes gebruikt op NRM zijn weer beschikbaar